Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Měkounká stehýnka

fotka Měkounká stehýnka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Měkounká stehýnka :

8 kuřecích stehen  |  rostlinný olej  | podle potřeby voda  |  pepř  |  sladká paprika  |  grilovací koření  | 4 barevné papriky  | 4 rajčata  | 400 g hub  | trochu citronové šťávy  |  oregáno  | pár stroužků česneku  | 2 dcl bílého vína  | špetka chilli koření  | trochu kečupu

Postup přípravy receptu Měkounká stehýnka :

Kuřecí stehna rozložíme do pekáče a do poloviny zalijeme vodou. Posypeme pepřem, červenou paprikou a kořením “Kuře gril”. Takto připravená stehýnka dáme do trouby a pečeme.
Mezitím pokrájíme papriky, rajčata, cibuli a houby například žampiony.
Když je maso téměř upečené, zasypeme je řádně zeleninou.
Vše okořeníme oreganem, citronovým pepřem nebo citronovou šťávou a pepřem, chilli kořením a plátky česneku.
Přilijeme červené víno a necháme vydusit. Nakonec přidáme trochu sladkého kečupu a pokrm zapečeme. Servírujeme s rýží.


Fotky receptu Měkounká stehýnka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Měkounká stehýnka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !