Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Meruňková marmeláda s červeným angreštem

fotka Meruňková marmeláda s červeným angreštem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Meruňková marmeláda s červeným angreštem:

1,8 kg vypeckovaných meruněk  | 0,1kg červeného angreštu  | 1 želírovací cukr 2:1  | 1 kyselina citronová

Postup přípravy receptu Meruňková marmeláda s červeným angreštem:

Meruňky omyjeme, vypeckujeme. Angrešt očistíme (odstraníme stopky i zaschlé okvětí). Obojí rozmixujeme na kaši. Vložíme do nízkého kastrolu. Přidáme želírovací cukr.
Přivedeme k varu, asi po třech minutách provedeme želírovací zkoušku. Přidáme kyselinu citronovou.
Mezitím v troubě nasucho zahřejeme na plechu skleničky od přesnídávky. V malém hrnci na plotně vysterilujeme víčka.
Plníme do vyhřátých skleniček. Na 5 minut postavíme dnem vzhůru.
Marmeláda má nádhernou barvu červeného kaviáru. Mozaika z angreštu ji jen zvýrazňuje.
Dobrou chuť.




Fotky receptu Meruňková marmeláda s červeným angreštem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Meruňková marmeláda s červeným angreštem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !