Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Meruňková marmeláda z pekárny

fotka Meruňková marmeláda z pekárny
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 84

Použité suroviny receptu Meruňková marmeláda z pekárny:

1/2 kg želírovací cukr 2:1  | 1,2 kg meruněk  | 1 lžička kyseliny citronové

Postup přípravy receptu Meruňková marmeláda z pekárny:

Meruňky umyjeme a vypeckujeme. Dáme do mixéru a rozmixujeme. Vznikne hustá hmota, kterou přelijeme do nádoby na pečení chleba. Přidáme želírovací cukr a kyselinu citronovou. Lehce promícháme a pekárnu nastavíme na program jam/džem.

Po 80 minutách je program ukončen.

Meruňkovou marmeládou naplníme vymyté sklenice, pevně uzavřeme a otočíme víčkem dolů. Necháme 5 - 10 minut stát a otočíme zpět.

Takto lze připravit marmeládu z libovolného ovoce, které můžeme mixovat ( jahody, broskve atd.)


Fotky receptu Meruňková marmeláda z pekárny:

Meruňková marmeláda z pekárny
Meruňková marmeláda z pekárny
Meruňková marmeláda z pekárny
Meruňková marmeláda z pekárny
Meruňková marmeláda z pekárny
Meruňková marmeláda z pekárny
Meruňková marmeláda z pekárny
Meruňková marmeláda z pekárny
Fotky vložil: sylver,katyakaty,Natural,tvackova1,cudovluc,Bezinka 
Hodnocení receptu Meruňková marmeláda z pekárny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Meruňková marmeláda z pekárny
Obrázek uživatelky
profil
já včera dělala v pekárně jahůdkovou a je to super - akorát bacha, hodně to pění a pak přetéká, musí se to hlídat a občas míchnout vařečkou nebo nechat chvíli otevřené ono to zchladne a pak už tolik nebublá
Obrázek uživatelky
profil
Jdu na to
Obrázek uživatelky
profil
To musím zkusit..

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle