Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Meruňkovo-banánový džem

fotka Meruňkovo-banánový džem
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Meruňkovo-banánový džem:

1000 g meruněk  | 500 g banánů  | 1 KL Kyseliny citrónové Dr.Oetker  | 1 bal Super želírovacího cukru Dr.Oetker

Postup přípravy receptu Meruňkovo-banánový džem:

1. Meruňky omyjeme, necháme okapat, vypeckujeme, nakrájíme nadrobno (případně rozmixujeme) a navážíme (1 kg). Banány oloupeme, nadrobno nakrájíme (případně rozmixujeme) a navážíme (500 g).

2. Ovoce a kyselinu citrónovou v hrnci dobře promícháme s želírovacím cukrem. Vše přivedeme za stálého míchání k varu a necháme minimálně 5 minut povařit, přičemž stále mícháme. Poté sejmeme z plotny.

3. Případnou pěnu sebereme a džem ihned plníme po okraj do připravených sklenic. Uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme přibližně 5 minut stát na víčku.


Fotky receptu Meruňkovo-banánový džem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Meruňkovo-banánový džem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !