Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.08. 2017
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Meruňkový nákyp

fotka Meruňkový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Meruňkový nákyp:

70 g moučkového cukru  | 1/2 balíčku vanilínového cukru  | šťáva z půlky citrónu  | 30 g meruňkové marmelády  | 1/2 lžíce rumu  | 3 žloutky  | 50 g strouhanky  | 20 g krupice  | 4 bílky  | Meruňková poleva:  | 35 g meruňkové marmelády  | 2 1/2 lžíce rumu

Postup přípravy receptu Meruňkový nákyp:

Cukr, vanilínový cukr, citrónovou šťávu, meruňkovou marmeládu, rum a žloutky mícháme 15 minut. Přidáme prosetou strouhanku, krupici a z bílků ušlehaný tuhý sníh. Všechno lehce promícháme. Pekáček vytřeme máslem, vysypeme strouhankou a nalijeme do něj těsto. Pečeme pomalu v mírně vyhřáté troubě, vyklopíme a na talíři polijeme meruňkovou polevou.
Příprava meruňkové polevy: marmeládu a rum dobře vymícháme.



Fotky receptu Meruňkový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Meruňkový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !