Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mexické karbanátky

fotka Mexické karbanátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mexické karbanátky:

225 g pasta fazolová  | dle potřeby: mouka a olej  | dle chuti: pepř mletý a sůl  | 1 ks vejce  | 340 g maso mleté hovězí  |  1 ks cibule  | dle chuti: česnek, kmín a chilli  | dle potřeby: strouhanka

Postup přípravy receptu Mexické karbanátky:

Cibuli necháme na oleji zesklovatět, přidáme maso, strouhanku, koření, česnek a sůl, postupně přidáme vejce, dokud směs nedrží pohromadě. Směs vyklopíme na pomoučený vál a rozdělíme na 8 kousků. Vytvarujeme karbanátky a jednotlivé placky obalte ještě v mouce, necháme ztuhnout v lednici. Smažíme je v oleji doměkka a dozlatova, potom necháme okapat na ubrousku.



Fotky receptu Mexické karbanátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mexické karbanátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !