Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mexické medailonky se sušeným ovocem

fotka Mexické medailonky se sušeným ovocem
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Mexické medailonky se sušeným ovocem:

8 medailonků z hovězí svíčkové  | 4 lžíce směsi Steak chilli a šípek  | 4 lžíce oleje  | 8 sušených švestek  | 8 sušených meruněk  | 8 mandlí  | 3 lžíce červeného vína

Postup přípravy receptu Mexické medailonky se sušeným ovocem:

Švestky a meruňky namočte na půl hodiny do vína. Poté každou švestku naplňte oloupanou mandlí. Do medailonků nejméně 1 cm vysokých udělejte z každé strany nožem otvor, který vyplníte ovocem. Maso okořeňte, potřete olejem a nechte asi 2 hodiny marinovat. Grilujte za občasného otáčení a potírání zbylou marinádou.


Fotky receptu Mexické medailonky se sušeným ovocem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mexické medailonky se sušeným ovocem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !