Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mifiho vinná játra

fotka Mifiho vinná játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Mifiho vinná játra :

600 g kuřecích nebo krůtích jater  | 1 plechovka rajčatového pyré  | 2 dcl červeného vína  |  kmín  |  černý pepř  |  sojová omáčka

Postup přípravy receptu Mifiho vinná játra :

Játra vložíme na rozpálenou pánev s trochou olivového oleje. Dobře opepříme a okmínujeme celým kmínem. Přiklopíme pokličkou, játra zatím nemícháme a neobracíme. Zhruba po deseti minutách nebo až jsou játra měkká zalijeme vínem, přidáme plechovku drcených rajčat (pro levnější variantu rajský protlak) a sojovou omáčku na „dosolení". Opatrně mícháme, necháme sevřít a vyvařit alkohol. Podaváme s bramborem, rýží, hranolkami nebo čerstvým chlebem.



Fotky receptu Mifiho vinná játra :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mifiho vinná játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !