Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.06. 2020
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Milánská rýžová polévka

fotka Milánská rýžová polévka
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Milánská rýžová polévka:

40 g másla  | 20 g cibule  | 100 g rýže  | 100 g hovězího morku  | 100 g žampionů  | 100 g telecího masa  | 1 l masového vývaru  |  sůl  |  mletý pepř  | 100 g strouhaného čedaru

Postup přípravy receptu Milánská rýžová polévka:

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme přebranou a opranou rýži, hovězí morek nakrájený na plátky, očištěné a na plátky nakrájené žampiony a drobně nakrájené telecí maso. Vše zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme 30 minut. Polévku podáváme velmi horkou, posypanou strouhaným sýrem.


Fotky receptu Milánská rýžová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Milánská rýžová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !