Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Minutkový jehněčí guláš s lečem

fotka Minutkový jehněčí guláš s lečem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Minutkový jehněčí guláš s lečem:

300 g masa z jehněčí kýty bez kostí  | 100 g konzervovaného leča  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 2 lžíce oleje  | 20 g slaniny  |  kousek cibule  |  česnek, mletý pepř, sůl

Postup přípravy receptu Minutkový jehněčí guláš s lečem:

Odblaněné jehněčí maso pokrájejte přes vlákna na hranolky, osolte je a opepřete. Na oleji rozškvařte slaninu pokrájenou na hranolky, přidejte maso, třený česnek a za stálého míchání je opékejte dvě minuty. Doplňte je rajčatovým protlakem, který trochu opečte, přidejte drobně pokrájenou cibuli, osmahněte ji, vmíchejte lečo a mletý pepř a krátce poduste, popřípadě maso pokapte třemi lžícemi vody. Podávejte se smaženými bramborovými hranolky.


Fotky receptu Minutkový jehněčí guláš s lečem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Minutkový jehněčí guláš s lečem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !