Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.10. 2018
Dnes má svátek Vendelín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mladý králík cibulář

fotka Mladý králík cibulář
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Mladý králík cibulář:

1 mladý králík  |  slanina nakrájená na klínky  |  máslo  |  sůl  |  pepř  |  cibule nakrájená na hrubá kolečka

Postup přípravy receptu Mladý králík cibulář:

Králíka protáhneme slaninou a potřeme celý povrch rozpuštěným máslem. Necháme 24 hodiny rozležet. Pak máslo seškrábeme, maso osolíme a opepříme, seškrábaný tuk rozpálíme na pekáči a vložíme na něj králíka s čerstvou cibulí. Za občasného podlévání pečeme asi 1-1 a 1/2 hodiny. Nakrájíme na porce a podáváme s necezenou přírodní šťávou.
Příloha: rýže nebo těstoviny a kompot.


Fotky receptu Mladý králík cibulář:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mladý králík cibulář
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !