Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mleté řízečky po sicilsku

fotka Mleté řízečky po sicilsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Mleté řízečky po sicilsku:

500 g mletého masa  | 2 vejce a cibule  | 1 svazeček petrželky  | špetka soli a pepře  | 5 lžic kečupu  | 1 šálek vývaru z masoxu  | trochu dobromysli, bazalky, tymiánu, muškátu a rozmarýnu  |  olej na smažení  |  hladká mouka na obalení

Postup přípravy receptu Mleté řízečky po sicilsku:

Do masa vyklepeme vejce, vmícháme nadrobno nakrájenou cibuli, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vmícháme koření. Dobře promícháme a na pomoučeném prkénku utvoříme placičky. Smažíme je v horkém oleji po obou stranách dozlatova. Pak olej slijeme, do pánve vlijeme vývar, přidáme kečup, přivedeme k varu a vložíme osmažené řízečky. Přikryjeme pokličkou a dusíme při velmi mírném varu ještě asi 15 minut. Pokud bude třeba, přilijeme ještě trochu vody nebo vývaru. Podáváme s těstovinami nebo rýží.


Fotky receptu Mleté řízečky po sicilsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mleté řízečky po sicilsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !