Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.06. 2019
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mňamka řezy

fotka Mňamka řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Mňamka řezy:

400 g polohrubé mouky  | 200 g hery  | 4 žloutky  | 1/2 prášku do pečiva  | 100 g moučkového cukru  | 4 bílky  | 100 g moučkového cukru  | 150g ml. ořechů  |  rybízová marmeláda

Postup přípravy receptu Mňamka řezy:

Z mouky, Hery, žloutků, cukru a prášku do pečiva vymícháme těsto (nejlépe to jde rukama), rozválíme ho na velikost plechu a přeneseme na papírem na pečení vyložený plech (kdo s tím má problém, může rozválet přímo na papíře a pak přenést na plech). Z bílků, cukru ušleháme tuhý sníh a zlehka do něj vmícháme ořechy. Těsto na plechu potřeme marmeládou a na ni rozetřeme sněhovou hmotu. Dáme péci na 180 C, tak na 20-30 minut do zrůžovění povrchu.


Fotky receptu Mňamka řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mňamka řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !