750 g plátků roštěné
| 100 g moravské uzené klobásy
| 80 g špeku
| 1 cibule
| 80 g sádla
| 150 g kysaného zelí
| 80 g brambor
| 2 lžíce mouky
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Moravská roštěná:
Nakrájené kysané zelí nakrájíme na proužky, podusíme ve špeku, přidáme syrové brambory na kostičky nakrájené, taktéž i salám. Osolíme a opepříme. Touto hmotou potřeme polovinu roštěnky a přiklopíme a sepneme párátkem. Přidáme nakrájenou cibuli a osmažíme ji. Hotové roštěnky vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a svaříme s vodou. Omáčku přecedíme, vložíme do maso a necháme přejít varem.
Fotky receptu Moravská roštěná:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!