Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Moravský králík

fotka Moravský králík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Moravský králík:

1 králičí zadek  | 120 g másla  | 30 g hladké mouky  | 4 lžíce hořčice  | 2 dl bílého vína  | 0,5 dl husté smetany  | 1/2 citronu  |  sůl

Postup přípravy receptu Moravský králík:

Očištěné maso posolíme, potřeme hořčicí a dáme na pekáč vymazaný máslem. Za stálého potírání rozpuštěným máslem upečeme králíka po obou stranách dozlatova. Při dopékání potíráme citronovou šťávou, do které přidáme malý kousek citronové kůry. Jestliže máslo příliš hnědne, podléváme pečeni vodou nebo vývarem z kostí. Měkké maso vyjmeme a vydušenou šťávu lehce poprášíme moukou. Po zasmažení ještě podlijeme vínem. Jakmile se vše povaří, můžeme celé vylepšit ještě smetanou.


Fotky receptu Moravský králík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Moravský králík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !