Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mořská štika s cibulovým máslem

fotka Mořská štika s cibulovým máslem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Mořská štika s cibulovým máslem:

4 řízky z mořské štiky  | z 1 citronu šťáva  | dle chuti: sůl, mletý pepř a trochu worcesterské omáčky  | 150 g másla  | 2 malé cibule  | 2 malé stroužky česneku  | dle chuti: sekaná pažitka  | dle potřeby: hladká mouka  | 1 špetka soli  | dle chuti: čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu Mořská štika s cibulovým máslem:

Rybí řízky opláchneme studenou vodou a osušíme ubrouskem. Pokapeme je citronovou šťávou, posolíme a worcesterskou omáčkou. Obalíme je v trošce mouky a po obou stranách smažíme asi 4 minuty na rozpáleném oleji. Máslo zlehka utřeme do pěny. Přidáme jemně nastrouhaný česnek a cibuli, pažitku, sůl a pepř. Dobře promícháme. Trochu cibulového másla zahřejeme v pánvi a 2–3 krát v něm řízky obrátíme. Hotové řízky upravíme na mísu a ozdobíme máslovými růžičkami.


Fotky receptu Mořská štika s cibulovým máslem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mořská štika s cibulovým máslem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !