Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mořský jazyk v kyselé omáčce

fotka Mořský jazyk v kyselé omáčce
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Mořský jazyk v kyselé omáčce:

800 g ryby  |  sůl  | 3 lžíce hladké mouky  | 4 lžíce oleje  | 40 g cibule  | 1 lžíce rozinek  | 1 lžíce usekaných mandlí  | 1 lžíce octa

Postup přípravy receptu Mořský jazyk v kyselé omáčce:

Z ryby stáhneme kůži, odřízneme hlavu, ploutve, vykucháme, omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce, osolíme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na oleji a přendáme na talíř. Na zbylém oleji podusíme drobně nakrájenou cibuli, okapané rozinky, spařené a oloupané drobně usekané mandle, přidáme porce ryby, ocet a necháme na velmi mírném ohni 20 - 30 minut dusit. Hotovou rybu přendáme na mísu, přelijeme vlastní šťávou s rozinkami a mandlemi.


Fotky receptu Mořský jazyk v kyselé omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mořský jazyk v kyselé omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle