Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Moučník Bláznivá Mary

fotka Moučník Bláznivá Mary
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Moučník Bláznivá Mary:

3 vejce  | 100 g Hery  | 1 hrnek hladké mouky  | 1 hrnek polohrubé mouky  |  1 hrnek mléka  | 1 hrnek cukru moučka  | 4 rovné lžíce kakaa  | 1 vanilkový cukr  |  1 prášek do pečiva  | trochu skořice  | špetka soli  | 4 červené papriky  | 100 ml šlehačky  |  2 lžíce kakaa  |  2 lžíce cukru moučka  | 50 g čokolády na strouhání

Postup přípravy receptu Moučník Bláznivá Mary:

Rozšleháme vejce s cukrem. Přidáme rozměklý tuk a potom mléko. Do mouky zamícháme vanilkový cukr, prášek do pečiva, sůl, skořici, kakao. Lehce vmícháme do vaječné směsi. Nakonec přidáme na malé proužky nakrájené papriky. Pečeme zhruba 30 minut na 150-160 °C (podle trouby). Šlehačku vyšleháme s cukrem a kakaem, namažeme na vychladlou buchtu a nastrouháme čokoládu.



Fotky receptu Moučník Bláznivá Mary:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Moučník Bláznivá Mary
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !