Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Amarouny

fotka Amarouny
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Amarouny:

3 ks vejce  | 0,2 l oleje  | 300 g ml. cukru  | 0,2 l mléka  | 1/4 kg polohr. mouky  | 1 ks prášek do pečiva  | 2 lžíce kakaa  | 1/2 kg tvarohu  | 1/4 kg másla  | 100 g ml. cukru  | 1 ks vanilk. cukr  | 0,9 l vody  | 100 g cukru (krystal, krupice)  | 1 balení Tangu nebo Vitacitu  | (nebo šťáva ze 2-3 pomerančů)  | 2 bal. vanilk. pudinku

Postup přípravy receptu Amarouny:

Utřou se vejce s cukrem a olejem, přidá se mléko, mouka promíchaná s prdopeč. a kakaem. Těsto se upeče ve stř. teplé troubě v moukou vysypaném plechu a nechá vychladnout.
Tvaroh se vmíchá do základu: 250 g másla a 100 g ml. cukru s vanilk. cukrem. Rozetře se na upečené kakaové těsto. Pokud je těsto vysoké, lze je prokrojit a třetina tvaroh. krému se natře na vrchní plát těsta.
Na polevu se uvaří „puding“ ze zbylých surovin a míchá do částečného vychladnutí, pak se nalije na tvaroh a rozetře. Zdobení šlehačkou apod. není nutné, chutná i bez něj :-))


Fotky receptu Amarouny:

Amarouny
Amarouny
Amarouny
Fotky vložil: monkee 
Hodnocení receptu Amarouny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !