Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bebe štola

fotka Bebe štola
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Bebe štola:

2 banány  | 2 balení měkkého tvarohu  | 2 lžíce Rumu  | 150 g Cukr moučka  | 200 g Másla  | 30 g Másla  |  světlé a tmavé BeBe sušenky  | 200 g čokolády na vaření

Postup přípravy receptu Bebe štola:

Nejprve připravíme krém. Utřeme máslo (200 g) s cukrem, přidáme tvaroh a rum a důkladně promícháme. Ustřihneme větší plát alobalu a poklademe jej světlými sušenkami do obdélníku 7 x 3 ks. Potřeme polovinou krému. Další vrstvu tvoří tmavé sušenky a poté opět krém. Prostřední řadu poklademe oloupanými banány.
Opatrně nadzvedneme delší strany alobalu a stejnoměrně je přiklopíme na banán. Takto vytvoříme základ moučníku a necháme na chvíli vytuhnout v lednici. Připravíme si polevu z čokolády na vaření a zbylého másla - nejlépe roztavením v mikrovlnné troubě. Naneseme na vrchol štoly a rozetřeme po stranách. Necháme přes noc rozležet v lednici.



Fotky receptu Bebe štola:

Bebe štola
Bebe štola
Bebe štola
Bebe štola
Bebe štola
Bebe štola
Fotky vložil: Marci7,cudovluc 
Hodnocení receptu Bebe štola
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !