Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hraběnčiny řezy

fotka Hraběnčiny řezy
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Hraběnčiny řezy:

4 ks vejce  | 150 g cukru  | 250 g hery  | 450 g polohrubé mouky  | 1/2 ks prášku do pečiva  | 1 ks vanilkový cukr  | 200 g cukru moučka  | 1 ks tvaroh  |  jablka  |  rozinky

Postup přípravy receptu Hraběnčiny řezy:

Utřeme 4 žloutky, 150g cukru a heru. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva a vypracujeme těsto. 1/3 těsta dáme ztuhnout do mrazáku a zbytek těsta rozválíme na plech. Těsto potřeme oslazeným tvarohem, na něj dáme nastrouhaná jablka, rozinky a posypeme vanilkovým cukrem. Pak našleháme 4 bílky s 200g moučkového cukru a dáme na jablka. Nakonec nastrouháme ztuhlé těsto a pečeme asi 3/4 hodiny.


Fotky receptu Hraběnčiny řezy:

Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
Fotky vložil: Natural,oko,Mangovka,piskotik,Barakuda 
Hodnocení receptu Hraběnčiny řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !