Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečný závin z octa

fotka Jablečný závin z octa
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jablečný závin z octa:

350 g hladká mouka  | 1 lžíce sádla  | nebo 1 lžíce ztuženého tuku  | 1 x vejce  | 1 lžička octa  | špetka soli  | 1/8 l vlažné vody  | 1 x vejce na potření závinu  | 1 kg jablek  | 2 šálky osmažené strouhanky  | 5 lžic skořice  | 4 lžíce cukru  | 2 lžíce másla

Postup přípravy receptu Jablečný závin z octa:

Hladkou mouku, sádlo nebo tuk, vajíčko, ocet, špetku soli, vlažnou vodu smícháme dohromady a vytvoříme těsto. Těsto vyválíme, rozprostřeme a na něj poklademe nastrouhaná jablka, do kterých přidáme skořici, cukr a rozpuštěné máslo. Těsto poté zavřeme a zatočíme do závinu, potřeme rozšlehaným vejcem. Dáme péct asi na 160 stupňů na hodinu do trouby.
Dobrou chuť!


Fotky receptu Jablečný závin z octa:

Jablečný závin z octa
Jablečný závin z octa
Jablečný závin z octa
Jablečný závin z octa
Jablečný závin z octa
Jablečný závin z octa
Jablečný závin z octa
Jablečný závin z octa
Jablečný závin z octa
Jablečný závin z octa
Fotky vložil: Mangovka,damami,hlouskova,cudovluc 
Hodnocení receptu Jablečný závin z octa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !