Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kynutý koláč tří chutí

fotka Kynutý koláč tří chutí
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kynutý koláč tří chutí:

1 hrnek hladké mouky  | 1/2 hrnku cukru  | 1/2 hrnku oleje  | 20 g droždí  | 4 vejce  | 1 1/2 hrnku teplého mléka  | 1 lžička citronové kůry  | 200 g máku  | 250 g tvarohu  | 250 g jablek  | 1/2 lžičky skořice  | 2 vanilkové cukry  |  žmolenka  | 2 lžice cukru  | 1 lžíce másla  | 3 lžíce hrubé mouky

Postup přípravy receptu Kynutý koláč tří chutí:

Uděláme si kvásek. Mouku smícháme s citr. kůrou, přidáme 2 vejce, 1/2 hrnku cukru, 1/2 hrnku mléka, 1/2 hrnku oleje a kvásek vypracujeme těsto, které dáme vykynout. Mák svaříme s 1 hrnkem mléka a vanilkovým cukrem. Tvaroh rozmícháme s 2 vejci a vanilkovým cukrem. Jablka rozvaříme v trošce vody a ochutíme skořicí. Těsto rozválíme, rozložíme na pomaštěný plech a ozdobíme náplněmi. Posypeme drobenkou. Pečeme při 200 °C dozlatova.


Fotky receptu Kynutý koláč tří chutí:

Kynutý koláč tří chutí
Kynutý koláč tří chutí
Fotky vložil: jelena 
Hodnocení receptu Kynutý koláč tří chutí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !