Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Octový štrůdl

fotka Octový štrůdl
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Octový štrůdl:

30 dkg hladké mouky  | 14 dkg tuku  | 6 lžic mléka  | 2 žloutky  | 2 lžíce octa  | 15 velkých jablek  | 1 hrnek krupicového cukru  | 2 lžičky skořice  | 3 vanilkové cukry

Postup přípravy receptu Octový štrůdl:

Mouku, tuk, mléko, žloutky a ocet zpracujeme v hladké těsto. (Pokud se bude těsto lepit, přidáme trochu hladké mouky).
Těsto rozdělíme na tři díly a dáme ho odpočinout. Nastrouhaná jablka rozdělíme na vyválené těsto a posypeme směsí z cukru, skořice a vanilkového curku.
Podle chuti můžeme na jablka přidat rozinky, vlašské ořechy, kokos, tvaroh.
Těsto zavineme, potřeme rošlehanými bílky a pečeme cca 30 minut.


Fotky receptu Octový štrůdl:

Octový štrůdl
Octový štrůdl
Octový štrůdl
Octový štrůdl
Octový štrůdl
Octový štrůdl
Octový štrůdl
Octový štrůdl
Octový štrůdl
Octový štrůdl
Fotky vložil: jirajanka,Natural,vilka,uznevim 
Hodnocení receptu Octový štrůdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !