Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plzeňský štrůdl

fotka Plzeňský štrůdl
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 71

Použité suroviny receptu Plzeňský štrůdl:

30 dkg hladké mouky  | 1/2 kostky ztužený tuk  | 1 vejce  | 16 lžic plzeňského piva  |  jablka  |  cukr  |  skořici  |  strouhaný perník  |  rozinky

Postup přípravy receptu Plzeňský štrůdl:

Z mouky, tuku, piva a vajíčka vypracujeme těsto, které necháme půl hodiny odpočívat přikryté nahřátým kastrolem.
Pak vyválíme placku, posypeme ji perníkem (strouhankou), na něj nakrájíme jablka na plátky a přidáme skořici, cukr, oříšky a rozinky.
Zabalíme a pečeme na plechu asi půl až třičtvrtě hodiny.


Fotky receptu Plzeňský štrůdl:

Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Plzeňský štrůdl
Fotky vložil: hlouskova,damami,meluzína,VendaD,Ježíšek,Torta 
Hodnocení receptu Plzeňský štrůdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !