Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strouhaná buchta

fotka Strouhaná buchta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Strouhaná buchta:

náplň:  | 4 ks vejce  | 750 g měkký tvaroh  |  1 balíček vanilkový cukr  | 40 dkg cukr moučka  | podle potřeby:  | na vymazání tuk  | na vysypání mouka  | těsto:  | 1/4 kg máslo  | 1 ks kypřící prášek  | 3 dkg kakao  | 4 lžíce mléko  | 40 dkg hladká mouka

Postup přípravy receptu Strouhaná buchta:

Mouku, kypřící prášek, kakao, máslo a mléko zpracujeme do těsta. Těsto rozdělíme na dvě části. Jednu část rozválíme na vymazaný a vysypaný plech a druhou dáme trochu ztuhnout do mrazáku.

Mezitím si přichystáme náplň. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Z bílků ušleháme sníh. Utřeme tvaroh se žloutky a potom vmícháme cukr a sníh z bílků.

Náplň z tvarohu natřeme na rozválené těsto a druhou část těsta - tu, která byla v mrazáku - nastrouháme na nádivku.

Strouhanou buchtu pozvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě.



Fotky receptu Strouhaná buchta:

Strouhaná buchta
Strouhaná buchta
Strouhaná buchta
Strouhaná buchta
Strouhaná buchta
Fotky vložil: hlouskova,Anirak,vilka 
Hodnocení receptu Strouhaná buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !