Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Želatinové řezy

fotka Želatinové řezy
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Želatinové řezy:

2 hrnečky hladké mouky  | 1 hrneček cukru  | 1 ks kypřící prášek do pečiva  | 3 ks vejce  | 1/2 hrnečku oleje  | 1 hrneček mléka  | 1 ks nápoj v prášku  | 2 ks vanilkové pudinkové prášky  | 4 lžíce cukru  |  ovoce podle ročního období dle chuti

Postup přípravy receptu Želatinové řezy:

V míse smícháme mouku, cukr, kypřící prášek, vejce, olej a mléko. Ze všech přísad vytvoříme těsto, které nalijeme na vymazaný plech. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme dozlatova. Mezitím si připravíme želatinu: do rozdělaného pomerančového nápoje v prášku přidáme čtyři lžíce cukru a oba vanilkové pudinky. Celé to přivedeme k varu a mícháme do zhoustnutí. Na upečené těsto navršíme ovoce a přelijeme želatinou.


Fotky receptu Želatinové řezy:

Želatinové řezy
Želatinové řezy
Želatinové řezy
Želatinové řezy
Želatinové řezy
Želatinové řezy
Želatinové řezy
Želatinové řezy
Želatinové řezy
Želatinové řezy
Želatinové řezy
Želatinové řezy
Želatinové řezy
Fotky vložil: Mangovka,Vikitorie,Marci7,filip 
Hodnocení receptu Želatinové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !