Postup přípravy receptu Mramorová bábovka s hroznovým vínem:
Formu na bábovku vymažte tukem. Do mísy dejte rostlinný tuk, cukr, vejce, mouku, prášek do pečiva a vše důkladně promíchejte. Polovinu směsi přelijte do jiné mísy a přidejte do ní rozpuštěnou instantní kávu. Formu plňte střídavě po lžících světlou a tmavou kávovou směsí. Citrónový krém připravte podle návodu. Přimíchejte mascarpone a ručním mixérem vyšlehejte na hladkou kaši. Kaši spolu s nastrouhaným kokosem vmíchejte do krému a v lednici nechte vychladit. Bábovku vyjměte z rouby, vyklopte z formy, nechte vystydnout a podélně rozkrojte. Spodní polovinu potřete krémem, obložte nakrájenými kuličkami hroznového vína a přikryjte druhou polovinou. Bábovku polijte čokoládovou polevou a ozdobte.