Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mramorový dort s hruškami

fotka Mramorový dort s hruškami
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 74

Použité suroviny receptu Mramorový dort s hruškami:

250 g másla  | 220 g cukru  | 4 vejce  | 400 g polohr. mouky  | 1/2 prášku du pečiva  | 2 lžíce hruškovice  | 50 g kakaa  | 2-3 lžíce mléka  | 1 plechovka půlených hrušek- (kompot)

Postup přípravy receptu Mramorový dort s hruškami:

Měkké máslo vyšleháme s 200 g cukru, pak postupně přidáváme vejce. Troubu zahřejeme na 170 stupňů.
Mouku promícháme s práškem do pečiva a přidáme k máslovému krému. Do těsta vmícháme hruškovici. Dortovou formu vymažeme máslem a vysypeme moukou, pak ji naplníme těstem. Menší polovinu těsta si necháme na obarvení.
Kakao promícháme se zbytkem cukru a střídavě s mlékem zapracujeme do zbylého těsta. Do formy naléváme těsto střídavě.
Hrušky vyklopíme do síta, necháme okapat a osušíme. Půlky hrušek klademe hvězdicově na těsto oblinou dolů. Nepřimačkáváme. Koláč pečeme v troubě na 170 stupních asi 45 minut.


Fotky receptu Mramorový dort s hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mramorový dort s hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !