Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mramorový koláč hruškový

fotka Mramorový koláč hruškový
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Mramorový koláč hruškový:

250 g hery  | 250 g cukru  | 1 vanilin  | 4 vejce  | 500 g polohrubé mouky  | 1 pr. do peč.  | 6 lžic mléka  | 2 lžíce kakaa  | 5 hrušek  | 4 lžíce hrubého cukru  | 3 lžíce meruňkové marmelády

Postup přípravy receptu Mramorový koláč hruškový:

Tuk utřeme s cukrem a vanilinem. Potom přidáme vejce, mouku, pr. do pečiva a mléko: 4 lžíce. Nalijeme polovinu do formy do zbytku těsta dáme zbytek mléka a kakao a nalijeme na světlé těsto. Oloupané a rozpůlené hrušky na povrch několikrát rozřízneme a dáme na těsto a posypeme hrubým cukrem a upečeme. (175 °C) Po upečení potřeme rozpuštěnou marmeládou.


Fotky receptu Mramorový koláč hruškový:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mramorový koláč hruškový
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !