Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mřížková buchta s tvarohem

fotka Mřížková buchta s tvarohem
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Mřížková buchta s tvarohem:

2 hrnky polohrubé mouky  | 1 hrnek cukr krystal  | 1/2 hrnku oleje  | 1/2 hrnku vlažné vody  | 3 ks vejce  | 1 ks prášek do pečiva  | 3 - 4 lžíce kakaa  | 2 ks tvarohy  | 2 ks žloutky  | 1/2 pytlíku vanilkového pudinku  | dle chuti cukr  | dle potřeby mléko  | špetka citronové kůry

Postup přípravy receptu Mřížková buchta s tvarohem:

Mouku, cukr a vodu ušleháme, přidáme vejce, mouku, prášek do pečiva, kakao a ušleháme.
Na vymazaný a moukou vysypaný plech dáme těsto, oddělíme si asi půl hrnku těsta na mřížku.
Na těsto dáme tvarohovou náplň, která se skládá z : 2 tvarohů, 2 žloutků, 1/2 pytlíku pudink. prášku, cukru dle chuti, mléka na zvláčnění a citronovou kuru.
Nůžkama odstřihneme špičku pytlíku a do pytlíku dáme těsto a na tvaroh děláme mžížky !
Poté pečeme na 150°C cca 30 - 45 minut.


Fotky receptu Mřížková buchta s tvarohem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mřížková buchta s tvarohem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !