Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.08. 2018
Dnes má svátek Bernard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Můj celozrnný chléb

fotka Můj celozrnný chléb
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Můj celozrnný chléb:

500 g pšeničná celozrnná mouka  | 100 g jemné ovesné vločky  | 50 g špaldová krupice  | 100 g mletá pohanková lamánka  | 2 lžičky sůl  | 1 lžice cukr  | 3/4 sáčku sušené droždí  | 100 g slunečnicové semínka  | 250 ml vlažná voda

Postup přípravy receptu Můj celozrnný chléb:

Smícháme sypké suroviny a podle potřeby přidáváme vodu. Má vzniknout tužší těsto. Necháme vykynout na dvojnásobné množství. Pak prohněteme, pokud se lepí přidáme trošku celozrnné mouky, vytvoříme váleček. Nařízneme nožem zářezy, potřeme vodou, posypeme 50 g slunečnicových semínek. Pečeme na pečícím papíře při 180 °C asi 45-50 minut.
Já přidávám do keramické misky trochu vody a postavím ji k chlebu na plech. Chléb je pak křupavější.


Fotky receptu Můj celozrnný chléb:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Můj celozrnný chléb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !