Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.10. 2018
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Musaka z Belvedéru

fotka Musaka z Belvedéru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Musaka z Belvedéru:

500 g mletého masa  | 1 žemle  | 1 bílek  | kousek uherského salámu nebo poličanu  |  kari  |  tymián  |  sůl  | 6 středně velkých syrových brambor  | 2 paprikové lusky  |  cibule  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Musaka z Belvedéru:

Brambory oškrábeme a nakrájíme na tenčí plátky - 4 až 5 mm. Polovinu bramborových plátků vějířovitě rozložíme na dno zapékací misky vytřené olejem. Na ně navrstvíme cibuli a papriky krájené na kruhy. Osolíme. Dále naneseme stejnoměrnou vrstvu upraveného mletého masa. Na ni opět vějířovitě naklademe druhou polovinu bramborových plátků. Posolíme a pokropíme olejem. V předehřáté troubě upečeme dorůžova.


Fotky receptu Musaka z Belvedéru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Musaka z Belvedéru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky