400 g mušlí slávek
| 200 g barevných kapií
| 500 ml 12°piva
| 2-3 lžičky koření na ryby
| 2 stroužky česneku
| 1 svazek lahůdkových cibulek
| 1 snítka rozmarýnu
Postup přípravy receptu Mušle vařené v pivě:
Mušle opereme ve vlažné vodě. Vsypeme je do hrnce, zalijeme pivem a přivedeme k varu. Papriky nakrájíme na větší kousky. Přidáme je k mušlím a zasypeme kořením. Česnek rozkrájíme na tenké plátky, cibulky nakrájíme nahrubo a obojí přidáme k mušlím. Vše společně povaříme 10-15 minut. Krátce před koncem vaření přidáme rozmarýn. Podáváme s pečivem.
Fotky receptu Mušle vařené v pivě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!