Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.10. 2018
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Myslivecká pochoutka

fotka Myslivecká pochoutka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Myslivecká pochoutka:

700 g srnčího plecka bez kostí  | 3 bobkové listy  | kěkolik kuliček pepře a jalovce  | trochu tymiánu  | 1/2 l červeného vína  | 1 odlivka Myslivce  | 150 g mrkve  | 150 g celeru  | 100 g petržele  | 50 g másla  | 80 g anglické slaniny  | 1/4 l rozpuštěného masoxu  | 2 cibule  | 150 g žampiónů  | 1 lžička másla  |  sůl  |  mletý pepř  | kapka worcestru  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Myslivecká pochoutka:

Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostky, vložíme do kameninové nádoby, přidáme kuličky pepře, jalovce, bobkové listy, tymián, zalijeme červeným vínem a Myslivcem. Přiklopíme a dáme na den do chladu. Druhý den maso vyjmeme, necháme okapat, osušíme a na rozpáleném másle opečeme ze všech stran. Maso vyjmeme a dáme na teplé místo. Na šťávě po opékání osmahneme slaninu a cibuli, zasypeme moukou, přismahneme, podlijeme nálevem a necháme provařit. Přidáme očištěnou, na větší kousky nakrájenou zeleninu, maso a přiklopené dusíme doměkka. Podléváme rozpuštěným masoxem. Druhou cibuli jemně usekáme a spolu s žampióny podusíme na lžíci másla. Měkké maso vyjmeme a omáčku propasírujeme přes sítko. Vložíme do ní maso, podušené žampióny, podle chuti osolíme, opepříme, zakápneme worcestrem a krátce povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem a brusinkovým kompotem.


Fotky receptu Myslivecká pochoutka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Myslivecká pochoutka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Diamanty