Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nadívaná holoubata

fotka Nadívaná holoubata
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Nadívaná holoubata :

2 holoubata  | 8 dkg másla  |  sůl  | Na nádivku:  | 6 dkg másla  | 20 dkg housky  | 3 vejce  | asi 1/4 l mléka  |  sůl  |  nasekaná petrželka

Postup přípravy receptu Nadívaná holoubata :

Holuby řádně očistíme a naplníme je připravenou nádivkou. Na osobu počítáme půl holouběte, popřípadě i celé. Kůži na prsíčkách podebereme, aby se do ní vešlo hodně nádivky. Pečeme je asi 30 minut na másle, třeba i s přídavkem uzené slaniny. Podáváme s uvařenými maštěnými brambory, se salátem a kompotem.


Fotky receptu Nadívaná holoubata :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívaná holoubata
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !