Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nadívaná šunka

fotka Nadívaná šunka
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Nadívaná šunka:

250 g plátku šunky  | 250 g bíleho pečiva  | 120 ml mléka  | 80 g listů salátu  | 3 vařená vejce  | 2 vejce  | 1 lžíce rozpuštěného másla  |  sůl

Postup přípravy receptu Nadívaná šunka:

Salát spaříme v osolené vodě a necháme odkapat, pečivo nakrájíme na kostky, které dáme do mísy, zalijeme mlékem a promícháme. Polovinu množství šunky nakrájíme na malé kostičky, přidáme ji k namočenému pečivu společně s nakrájenou rukolou, dvěma vejci a máslem. Osolíme a promícháme. Do velkého hrnce dáme vařit vodu. Na pracovní plochu si rozprostřeme asi 50 cm dlouhý pruh potravinářské fólie, nakterý rozložíme zbylé plátky šunky, aby se částečně překrývaly. Takto připravenou šunku potřeme třetinou smíchané hmoty, poklademe půlkami vařených vajec, a zakryjeme zbylou hmotou, potom fólii stočíme a celou roládu svážeme provázkem, přičemž konce fólie zavážeme. Nadívanou šunku uvaříme 30 minut.


Fotky receptu Nadívaná šunka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívaná šunka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !