Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadívaná svíčková po skotsku

fotka Nadívaná svíčková po skotsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 160 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Nadívaná svíčková po skotsku:

500 g vepřové svíčkové  | 2 polévkové lžíce másla  | 2 cibule (nakrájené)  | 1 hrnek strouhanky  |  nasekaná čerstvá petrželka  | 1 čajová lžička sušené šalvěje  | 1 čajová lžička sušeného rozmarýnu  |  sůl a pepř  | 1 vejce, rozbité  | 1 plátek slaniny

Postup přípravy receptu Nadívaná svíčková po skotsku:

Svíčkovou nakrojíme podélně. Otevřeme a vložíme mezi 2 archy pečícího papíru.
Předehřejeme troubu na 180 stupňů Celsia. V kastrolu roztopíme máslo. Přidáme cibuli a podusíme. Přimícháme strouhanku a pokračujeme ve smažení, až je vše zlaté barvy. Přidáme petržel, šalvěj, rozmarýn, sůl a pepř. Ochladíme. Přidáme vejce. Nádivku rozprostřeme na rýze v mase, poté uzavřeme a maso ovážeme provázkem, aby se nerozevřelo během pečení. Pečeme v troubě dokud maso není hotové.


Fotky receptu Nadívaná svíčková po skotsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívaná svíčková po skotsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !