Houby omýt a pokrájet na malé kostičky. Podobně nakrájet i játra a oboje osmahnout v polovině množství másla. Okořenit solí, mletým pepřem a petrželkou. Housky namočit do mléka. Žloutky smíchat se zbylým máslem, přidat připravenou směs hub s játry a rovněž dobře vymačkané housky. Okořenit solí, pepřem, majoránkou a vše promíchat. Nakonec přimíchat ušlehané bílky. Kuře omýt a zvenku i zevnitř osolit. Rukou uvolnit kůži směrem od krku a do uvolněné kapsy mezi kůží a masem vměstnat připravenou náplň. Slaninu nakrájet na tenké plátky a obalit jimi prsa kuřete. Takto připraven kuře položit do pekáčku a s trochou oleje péci v předehřáté troubě asi 160 C dozlatova. Propečené kuře naporcovat a podávat s čerstvě smaženými hranolky a salátem.
Fotky receptu Nadívané kuře Zgödöllö:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!