Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.10. 2018
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nadívaný husí krk

fotka Nadívaný husí krk
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nadívaný husí krk:

1 husí krk  | 500 gramů husích jater  | 20 gramů másla  | 40 gramů housky  | 2 lžíce husího sádla  |  sůl, pepř  | 1/2 stroužku česneku  |  špetka muškátového květu  |  troška strouhané citronové kůry  | 1 lžíce sherry

Postup přípravy receptu Nadívaný husí krk:

Husí játra udusíme na másle a pak je umeleme nebo prolisujeme. Přidáme k nim namočenou umletou housku, sůl, pepř, utřenou půlku česneku, rozpušťěné sádlo, špetku muškátového květu, strouhanou citronovou kůru a sherry. Směs pečlivě utřeme a naplníme ji do husího krku. Krk zavážeme na obou stranách a vaříme asi půl hodiny (lze ho také upéci na sádle dorůžova).


Fotky receptu Nadívaný husí krk:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívaný husí krk
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !