Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadýchaná jablka

fotka Nadýchaná jablka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nadýchaná jablka:

1 kus citrónu  | 4 kusy jablek  | 150 g krupicového cukru  | 0.5 dcl rumu  | 3 bílky  | 1 špetka skořice  | 1 špetka mletého hřebíčku  | 50 g mletých vlašských ořechů  | 20 g másla  | 2 lžíce hrubého krysalového cukru

Postup přípravy receptu Nadýchaná jablka:

Jablka překrojíme na poloviny, odstraníme jádřince, lžičkou vydlabeme dužinu a celý vnitřek potřeme citrónovou šťávou. Dužninu vložíme do hrnce, podlijeme dvěma lžícemi vody a při mírné teplotě dusíme asi deset minut. Potom přidáme cukr a rum a ještě několik minut dusíme. Necháme vychladnout a nakonec zlehka vmícháme skořici, hřebíček, ořechy a tuhý sníh z bílků. Jablka naplníme vzniklou směsí, posypeme cukrem, vložíme do vymazaného pekáče a v troubě vyhřáté na sto padesát stupňů zapékáme asi deset minut.


Fotky receptu Nadýchaná jablka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadýchaná jablka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !