Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nakládaná slepice s ananasem

fotka Nakládaná slepice s ananasem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Nakládaná slepice s ananasem:

1 slepice  | 100 g soli  | 2 lžíce smetany do kávy  | 1 lžička cukru  | 1 kelímek majonézy  | 1 plechovka ananasu  | 1 hlávka salátu

Postup přípravy receptu Nakládaná slepice s ananasem:

Cukr se solí převaříme v 1,5 l vody. Vodu necháme vychladnout a zalijeme s ní očištěnou a na porce nakrájenou slepici. Necháme stát dva dny. Občas maso převracíme. Potom slepici vyjmeme a povaříme v trošce vody. Pak ji zbavíme kostí a kůže a necháme vychladnout. Majonézu smícháme se smetanou, přidáme ananasovou šťávu. Na salátových listech upravené maso polijeme majonézou a posypeme nadrobno nakrájeným ananasem. Přílohou může být pečivo anebo bílý chléb.


Fotky receptu Nakládaná slepice s ananasem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládaná slepice s ananasem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík