Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.04. 2018
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nakládané buřtíky

fotka Nakládané buřtíky
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Nakládané buřtíky:

40 lžic vody  | 25 lžic octa  | 10 lžic oleje  | 5 lžic worcestru  | 5 lžic hořčice  | 5 bobkových listů  | 5 kuliček nového koření  | 9 špetek soli  | 7 špetek pepře  | 2 špetky chilli  | 1 - 2 kg buřtíků  | 12 lžic kečupu  | 3 cibule

Postup přípravy receptu Nakládané buřtíky:

Všechny ingredience (mimo uzeniny, kečupu, cibule/ povaříme, až se rozpustí hořčice. Pak vmícháme 12 lžic sladkého kečupu a necháme chvilku vychladnout. Do omyté sklenice skládáme buřtíky nebo točený salám rozkrojený na půlky střídavě s cibulí a pak zalijeme ještě teplým nálevem. Necháme minimálně 3 dny uležet v lednici nebo na dobře ukrytém místě. Pro ostřejší chuť můžeme přidat feferonky.



Fotky receptu Nakládané buřtíky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládané buřtíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !