Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nakládaný hermelín

fotka Nakládaný hermelín
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Nakládaný hermelín:

1 ks hermelín  | 1/2 hrnku oleje  | 1/2 hrnku bílého vína  | 7 kuliček nového koření  | 7 kuliček pepře  | 2 ks bobkové listy  | 2 stroužky česneku  | 1 ks feferonka

Postup přípravy receptu Nakládaný hermelín:

Hermelín nakrájíme na kostičky, vložíme do zavařovací sklenice, posypeme kořením, nakrájenou feferonkou a lisovaným česnekem a zalijeme olejem a vínem. Sklenici uzavřeme a sýr necháme 2 - 3 dny proležet.



Nakládaný hermelín podáváme jako pochoutku k vínu, lze kombinovat s čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Nakládaný hermelín:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládaný hermelín
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !