Čas malinČas malin Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.09. 2018
Dnes má svátek Kryštof
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nakládaný hermelín podle adeeelk4

fotka Nakládaný hermelín podle adeeelk4
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Nakládaný hermelín podle adeeelk4:

4 ks hermelíny  | 1ks cela cibule  | 4 ks bobkové listy  | 1špetka chilli  | 1 ks česnek  | špetka bazalky  | 1pulka litru oleja  | 1špetka pepře  | 4 ks feferonky

Postup přípravy receptu Nakládaný hermelín podle adeeelk4:

Hermelíny rozřízneme a na každou půlku dáme špetku sušené bazalky, mletého bílého pepře, chilli a sušeného granulovaného česneku. Sýry opět přiklopíme na sebe a dáme do mísy. K nim přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, celé feferonky a vše přelijeme polovinou litru oleje.
Příloha: Čerstvý chléb a pivo.



Necháme asi pět dní v chladu uležet.
Náš tip: Vůbec neplatí, že čím déle uležet, tím lépe. Když se to s délkou nakládání přežene, tak hermelín zhořkne.


Fotky receptu Nakládaný hermelín podle adeeelk4:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládaný hermelín podle adeeelk4
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !