Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nákyp z mletého masa se žampiony

fotka Nákyp z mletého masa se žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nákyp z mletého masa se žampiony:

180 g polohrubé mouky  | 1 lžička soli  | 90 ml oleje  | 2 cibule  | 2 zelené papriky  | 250 g žampionů  | 300 g mletého hovězího masa  | 2 lžice másla  | 1/2 lžičky tymiánu  | pepř

Postup přípravy receptu Nákyp z mletého masa se žampiony:

Těsto vypracujeme z mouky, soli, oleje, 6 lžic vody a necháme je 30 minut odpočinout. Cibuli, papriku a žampiony nakrájíme na kostičky. Na másle osmahneme mleté maso, chvíli je podusíme a přitom maso dvěma vidličkami roztrháme na kousky. Přidáme houby s cibulí, a opět podusíme. Naposledy přidáme papriku. Masovou směs osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem a dáme do nákypové formy. Těsto vyválíme do potřebného tvaru, pokryjeme jim masovou směs a pečeme v troubě při 220°.


Fotky receptu Nákyp z mletého masa se žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp z mletého masa se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !