Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.11. 2019
Dnes má svátek Romana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nákyp z rohlíků a droždí

fotka Nákyp z rohlíků a droždí
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Nákyp z rohlíků a droždí:

3 starší rohlíky  | 50 g uzeného špeku  | 100 g droždí  | 2,5 dl mléka  | 3 vejce  | 1 lžíce rozsekaných zelených natí (petrželky nebo pažitky, kopřivové listy  | kosek tuku na osmahnutí rohlíků

Postup přípravy receptu Nákyp z rohlíků a droždí:

Špek nakrájíme na kostičky, dáme vyškvařit do kastrolku, na ně nasypeme rozdrobené droždí a osmahneme. Když začne droždí vonět, zalijeme je mlékem, do kterého jsme rozšlehali vejce. Nalijeme na kostičky rohlíků, osmahnuté v pekáčku na tuku a posypeme bohatě natěmi. Dáme zapéci do rozehřáté trouby do zlatova.


Fotky receptu Nákyp z rohlíků a droždí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp z rohlíků a droždí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !