Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nákyp zbytkoš

fotka Nákyp zbytkoš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nákyp zbytkoš:

100 g uvařených špaget  | 300 g vařené míchané zeleniny  | 100 g dušených hub  | 100 g uzeniny  | 1 okurka  | 2 lžíce hladké mouky  | 40 g másla  | 0,2 l mléka  |  pepř, sůl, Vegeta,  | 100 g strouhaného sýra  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Nákyp zbytkoš:

Na tento pokrm využijeme zbytků potravin. Do vymaštěné, strouhankou vysypané formy vrstvíme špagety, zeleninu, salám a houby. Poslední vrstvu tvoří špagety. Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, do které za stálého míchání přiléváme mléko. Osolíme, okořeníme a do prochladlé omáčky dáme rozšlehané vajíčko a strouhaný sýr. Nalijeme na horní vrstvu špaget a na několika místech propíchneme vařečkou, aby se dostal do všech vrstev. Upečeme dozlatova.


Fotky receptu Nákyp zbytkoš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp zbytkoš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !