Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.07. 2019
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nákyp ze sucharů

fotka Nákyp ze sucharů
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Nákyp ze sucharů:

8 lžic mletých sucharů  | 2 dl mléka  | 2 vejce  | 60 g práškového cukru  | 60 g másla  | Mrkvová nádivka:  | 1 větší mrkev  | 20 g másla  | 20 g práškového cukru  | trochu citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Nákyp ze sucharů:

Mleté suchary polejeme horkým mlékem, přidáme cukr, vejce, máslo a všechno promícháme. Nákypovou formu potřeme máslem, vysypeme moukou a vložíme do ní polovinu těsta. Na těsto dáme mrkvovou nádivku a pokryjeme ji druhou polovinou těsta. Nákyp pečeme ve vyhřáté troubě. Upečený nákyp vyklopíme, posypeme práškovým cukrem a podáváme.

Mrkvová nádivka: Máslo s práškovým cukrem vymícháme, přidáme strouhanou mrkev a citrónovou šťávu.


Fotky receptu Nákyp ze sucharů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp ze sucharů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !