Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.03. 2019
Dnes má svátek Emanuel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nákyp ze sucharů

fotka Nákyp ze sucharů
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Nákyp ze sucharů:

8 lžic mletých sucharů  | 2 dl mléka  | 2 vejce  | 60 g práškového cukru  | 60 g másla  | Mrkvová nádivka:  | 1 větší mrkev  | 20 g másla  | 20 g práškového cukru  | trochu citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Nákyp ze sucharů:

Mleté suchary polejeme horkým mlékem, přidáme cukr, vejce, máslo a všechno promícháme. Nákypovou formu potřeme máslem, vysypeme moukou a vložíme do ní polovinu těsta. Na těsto dáme mrkvovou nádivku a pokryjeme ji druhou polovinou těsta. Nákyp pečeme ve vyhřáté troubě. Upečený nákyp vyklopíme, posypeme práškovým cukrem a podáváme.

Mrkvová nádivka: Máslo s práškovým cukrem vymícháme, přidáme strouhanou mrkev a citrónovou šťávu.


Fotky receptu Nákyp ze sucharů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp ze sucharů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka