Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nákyp ze sucharů s mrkví

fotka Nákyp ze sucharů s mrkví
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Nákyp ze sucharů s mrkví:

12 lžic mletých sucharů  | 3 dl mléka  | 3 vejce  | 100 g moučkového cukru  | 90 g másla nebo rostliného tuku  | 30 g másla nebo rostliného tuku  | 30 g moučkového cukru  | 2 mrkve  |  citrónová šťáva

Postup přípravy receptu Nákyp ze sucharů s mrkví:

Mleté suchary zalejeme horkým mlékem a necháme vychlednout. Potom přidáme rozšlehané vejce, cukr, máslo nebo tuk a všechno vymícháme. Nákypovou formu vymažeme a vysypeme strouhankou, vložíme do ní polovinu těsta, na těsto dáme mrkvovou náplň a přikryjeme druhou polovinou těsta. Formu vložíme do pekáče s vodou a ve vyhřáté troubě pomalu pečeme. Upečený nákyp posypeme moučkovým cukrem.
MRKVOVÁ NÁPLŇ-Máslo nebo tuk s cukrem vymícháme, přidáme očištěnou nastrouhanou mrkev, citrónovou sťávu a promícháme.


Fotky receptu Nákyp ze sucharů s mrkví:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp ze sucharů s mrkví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !